Neem direct contact op met Klaas:
06 1419 8512

Het Wapen van Elst

Centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen ademt Logis Hotel – Restaurant “Het Wapen van Elst” een sfeer uit van gemoedelijkheid.

Meer informatie over dit project

La Gondola

Pizzeria ristorante La Gondola is een hecht familiebedrijf dat sinds 1984 elke dag hun gasten laat genieten van vers bereide pizza’s, pasta’s, vlees en vis.

Meer informatie over dit project

Atlantis

Atlantis combineert de smaken uit zowat alle culturen in slechts één avond, met gerechten uit China, Japan, Zuid-Amerika, Europa, Indonesië en Thailand.

Meer informatie over dit project

3 zussen

Iedereen is van harte welkom voor een lekker diner in ons restaurant of een gezellige borrel in onze bar, ook uitermate geschikt als feestlocatie in één van onze 7 vernieuwde zalen.

Meer informatie over dit project

Hoogeerd

In Restaurant Hoogeerd in Wijchen kunt u genieten van een ontbijt, lunch of diner met uitzicht over de Maas. Het restaurant is sfeervol en ruim opgezet en beschikt over 85 couverts.

Meer informatie over dit project

Op zoek naar een product op maat?

Wij zijn al meer dan 20 jaar trouwe leverancier en partner van vele bedrijven in Nederland (en daarbuiten) en adviseren u graag van eenvoudig leveren van de juiste tafelaankleding tot een totaal bedrijfsconcept.

Neem contact op met Klaas