Neem direct contact op met Klaas:
06 1419 8512

Persoonlijk

Wanneer u met Tafel Concept Nederland zaken doet, dan wordt u altijd persoonlijk geholpen. Geen senior accountmanagers, designers, productontwikkelaars of dozenschuivers. U heeft altijd één aanspreekpunt voor al uw bedrukte tafelaankleding en lopende bestellingen.

24/7 bereikbaar

Tafel Concept Nederland is niet alleen persoonlijk, maar ook dag en nacht bereikbaar. Geen kantooruren waar u als horeca-ondernemer niets mee heeft. Klaas is altijd breikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week! Zelfs als hij op vakantie is.

Tafel Concept Nederland

Benieuwd naar de persoonlijke benadering van Tafel Concept Nederland? Wilt u weten wie Klaas is en wat hij voor u kan betekenen? In deze video neemt Klaas u mee en geeft u een kijkje achter de schermen bij Tafel Concept Nederland.

Over Klaas Elsinga

Klaas Elsinga, eigenaar van Tafel Concept Nederland, heeft al ruim 25 jaar ervaring in de horeca. Hierdoor weet hij wat er speelt en wat de nieuwe trends zijn op het gebied van tafelaankleding. Hij staat altijd open voor ontwikkelingen en denkt graag met u mee. Daarnaast kan Klaas u voorzien van gepast advies over uw huidige en nieuwe tafelaankleding.

Klaas Elsinga op Linkedin

Samen eens een kopje koffie doen?

Wilt u vrijblijvend een kopje koffie doen met Klaas? Geen probleem, graag zelfs!
Neem contact op met Klaas via 06 1419 8512

Of stuur hem een mailtje