Neem direct contact op met Klaas:
06 1419 8512

Uw logo afdrukken

Tafel Concept Nederland drukt uw logo op alle soorten tafelbekleding. Niet alleen servertten, maar ook tafellopers of placemats. Niets is te gek. Bel nu met Klaas: 06 1419 8512

Of stuur direct een mail

Kleuren en maten

Wij drukken in alle kleuren en maten. Niet alleen bieden wij een breed assortiment in gekleurde servetten, ook uw logo kan full-colour gedrukt worden.

Meer over kleuren en maten

Hoge kwaliteit

De producten van Tafel Concept Nederland zijn van de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen simpele servetten, maar servetten die voelen als katoen. Bedrukt en wel!

Servetten bedrukken

Onze servetten zijn bij uitstek geschikt voor bedrukkingen. De hoge kwaliteit van onze servetten zorgen voor een mooie afwerking en een breed scala aan mogelijkheden. Onze servetten voor bedrukking zijn verkrijgbaar in diverse maten en designs.

Bestekvouw bedrukken

Uw klanten schuiven bij u aan, dus ze zijn binnen! Toch? Nog niet helemaal. Met een op maat gemaakte bestekvouw maakt u de beleving van uw merk namelijk helemaal compleet.

Placemats bedrukken

Een placemat is de perfecte plek om uw klanten even extra te informeren over uw geschiedenis, de omgeving of nieuwe acties. Daarnaast kan uw placemat natuurlijk fungeren als kleurplaat voor de jongste bezoekers.

Druppelvangers en coasters bedrukken

Ook druppelvangers en coasters kunt u laten bedrukken. Zo maakt u uw tafelaankleding helemaal af en persoonlijk op maat!

Uw logo op uw producten laten bedrukken?

Maak indruk met uw opdruk en voorzie uw producten van uw logo! Neem dan direct contact op met Klaas via: 06 1419 8512

Of stuur een email