Neem direct contact op met Klaas:
06 1419 8512

Desinfecteren van luchtdeeltjes

Met onze unieke technologie desinfecteren we luchtdeeltjes en oppervlakten. Tafelconcept Nederland is toegewijd aan het leveren van een hogere standaard van infectiebeheersing met uitmuntendheid en integriteit met behulp van RCI-technologie (UVC-Licht) .We combineren kennis en technologie om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren.

UV-C licht en coronavirus

Recent onderzoek naar het effect van UV-C licht op het coronavirus, toont aan dat het virus na zes seconden voor 99% is verdwenen. Meer zekerheid krijg je niet in deze onzekere tijden.

Game changer voor Coronabestreiding

UVC-licht heeft de potentie om een‘ game changer ‘te zijn ‘, zegt David Brenner, hoogleraar stralingsbiofysica aan de Columbia universiteit (VS). “Het kan veilig worden gebruikt in openbare ruimtes en het doodt ziekteverwekkers in de lucht voordat we ze kunnen inademen.”Wetenschappers weten al decennia dat kiemdodend UV-licht (golflengte rond 254 nm) het vermogen heeft om virussen en bacteriën te doden.

Veelgebruikte techniek

Ziekenhuizen en laboratoria gebruiken vaak kiemdodend UV-licht om lege kamers en apparatuur te steriliseren. Maar conventioneel kiemdodend UV-licht kan niet worden gebruikt in aanwezigheid van mensen omdat het gezondheidsproblemen kan veroorzaken aan de huid en ogen.Ver UVC-licht, dat een golflengte heeft in het bereik van 205 tot 230 nm, kan geen menselijke cellen beschadigen. Maar deze golflengten kunnen wel virussen en bacteriën doden, in de lucht of op oppervlakken.

Experimenten tegen COVID-19

De experimenten van het onderzoeksteam hebben al aangetoond dat ver-UVC effectief is in het uitroeien van twee soorten seizoensgebonden virussen (die die hoest en verkoudheid veroorzaken). In samenwerking met infectiespecialisten test men het licht nu tegen het SARS-CoV-2-virus. “Met bemoedigende resultaten”, aldus Brenner.

Ons Systeem

Traditionele systemen en filters verwijderen de meeste deeltjes, maar missen iets heel belangrijks: ze elimineren niet de schadelijke bacteriën, virussen, schimmels en geuren uit de lucht. Met onze unieke gepatenteerde filterloze actieve technologie bieden wij totaaloplossingen voor woningen, utiliteitsbouw en kantoren. Wij bieden zowel inbouwproducten en mobiele systemen die na aansluiting direct het verschil maken.

De UV-C Box

Is eenvoudig te installeren in koelingen, productie ruimtes, magazijnen etc. Getest door o.a. Nutrilab is bewezen dat verse vis in koelingen minimaal 4 dagen langer houdbaar blijft met behoud smaak. Daarnaast creëert het een gezonde leefomgeving voor uw personeel. Behoeft weinig tot onderhoud.

Voordelen UV-C Box

 • Geen filters nodig
 • Eenvoudige installatie/verplaatsbaar
 • Duurzaam en energiezuinig
 • Veilig en kosteneffectief
 • Minimaal onderhoud
 • 24/7 gezonde lucht
 • Uitstekende testresultaten door wereldwijde onafhankelijke testbureaus, waaronder TNO
 • Als enige luchtzuiveringsproduct gecertificeerd door NASA
 • Verwijdert onaangename geuren
 • Vermindert bacteriën, schimmels en pollen aanzienlijk en maakt virussen onschadelijk
 • Vermindert huismijt
 • Minder ziekteverzuim

De UV-C Box bestellen?

Op zoek naar meer informatie over deze UV-C Box?

Neem dan contact op met Klaas! Bel: 06 1419 8512

Of stuur een email