Neem direct contact op met Klaas:
06 1419 8512

Verzorgingstehuizen

Tafel Concept Nederland verzorgt regelmatig tafelbekleding voor verzorgingstehuizen en instellingen. Hierdoor weten we goed wat wel en niet werkt in een bestaand interieur en wat goed past bij de doelgroep.

Klassiek en elegant

Al onze producten zijn met zorg uitgekozen en ontworpen. Met het oog op de doelgroep kunnen wij een brede range aan producten aanbieden. Van klassiek tot elegant en van disposable tot duurzaam.

Hoge kwaliteit

De tafelaankleding van Tafel Concept is altijd van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook onze Linclass serie, die zelfs aanvoelt als echt linnen. Hiermee geeft u uw clienten en gasten net dat beetje extra.

21% korting voor verzorgingstehuizen

Tafel Concept heeft voor verzorgingstehuizen een speciale korting. Op al uw bestellingen bij Tafel Concept krijgt u namelijk 21% korting! Hierdoor betaald u dus feitelijk alleen uw netto inkoopprijs. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Mank

Onze producten voor verzorgingstehuizen komen vaak uit de productenrange van Mank. Zo kunnen wij u veel klassieke en elegante desins bieden. Daarnaast is deze tafelaankleding ook erg duurzaam.

Lees meer over Mank

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Benieuwd wat Tafel Concept voor uw zorginstelling kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op met Klaas: 06 1419 8512

Neem contact op met Klaas